SAKARYA / ADAPAZARI - Karaosman İlkokulu

Karaosman İlkokulu

Adres
TIĞCILAR MAH. KAVAKLAR CAD. . SİTESİ . BLOK NO: 22- İÇ KAPI NO: - ADAPAZARI / SAKARYA
Vizyon
Vizyon ; “Ne Olmak İstiyoruz? Sorusunun cevabıdır. Ulaşmayı düşündüğümüz hayallerimizdir.Yönümüzü belirler,hedeflerimizden saptığımızda bize yol gösterir. İstiyoruz ki... •Her veli ,okulumuzda öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. •Okulumuzda çalışanlar,gerekenleri yaparken kendinden emin olsun.Doğruları yaptıklarında alacakları tepkiden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın. •Öğretmen ve öğrencilerimiz birarada bulunmaktan mutlu olsunlar. •Okulumuz yenilenerek gelişsin,çevreye destek ve öncü olsun.
Misyon
Bir okulun “ Biz neden varız “ sorusunun cevabıdır. Bir İlkokul olarak varoluş sebebimiz , İnsan haklarına ve Anayasanın temel ilkelerine dayanan demokratik,laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti’ ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmektedir. BİZ.... Karaosman İlkokulu olarak : Atatürk ‘ün çizdiği yolda ,bilimsel ve çağdaş eğitim ve öğretim ile öğrencilerimizin bireysel özelliklerine göre gelişimlerini sağlamak , 21 yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazandırmak için VARIZ.
Başarılar
10 Kasım 2011 Atatürk’ü Anma Haftası resim yarışmasında 1, 2 ve 3. sınıflar düzeyinde 3/C sınıfından Ezgi YILDIZ ikinci oldu. 2011 Dünya Çocuk Hakları Günü nedeniyle Sakarya Barosu ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde;“Adalet” konulu resim yarışmasında, 3/C sınıfı öğrencilerimizden Ezgi Yıldız birinci oldu. . 2012 Sakarya Okullar Arası Küçükler Artistik Jimnastik Yarışması ikinciliği 2012 Annemi En İyi Ben Tanıyorum Yarışmasında 5/A sınıfı öğrencilerimizden Zeynep KORKMAZ ve annesi Çiğdem KORKMAZ birinci oldular. Resim yarışmasında 5/A sınıfı öğrencilerimizden Merve Nur ÖZDEMİR üçüncü oldu Haziran 2012 - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Satranç Turnuvası İkinciliği 2012 “İNSAN HAKLARI” konulu, resim yarışmasında 4-C sınıfı öğrencimiz Ezgi YILDIZ İl birincisi oldu.
Başlama:13:45 Bitiş :18:35
Yahyalar Mahallesi Muallim Naci Sokak No:2 TR 54030 Adapazarı / SAKARYA